SIM PIZZA

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 7209 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij Sim Pizza. Meer weten? Ontdek meer

31 mrt 2023 om 3:16 Ondanks ietswat moeilijke locatie, snel gevonden. Alles in orde.
30 mrt 2023 om 0:33 Sneller dan app had vermeld.
25 mrt 2023 om 1:00 Super snelle levering, was sneller dan wat take away app aan gaf ! Vriendelijke meneer die kwam leveren en heerlijke patatos & pizza !!
24 mrt 2023 om 8:50 Heel lekker, vlotte bezorging, goede prijs/kwaliteit
21 mrt 2023 om 15:11 Geleverd op een dikke 10 minuten. Nieuw Belgisch record, vermoed ik.
18 mrt 2023 om 20:12 We zetten steeds de opmerking 'bellen aan de zijdeur', wat meestal niet gelezen wordt en de bezorgers dan gaan kloppen op de andere deur. Deze keer werd er aangebeld zoals gevraagd. Ook was de pizza overheerlijk. Super!
17 mrt 2023 om 18:35 Dit was zeer lekker!
15 mrt 2023 om 19:21 On the phone I was lied... we delivered within 25 minutes... ordered 12:18 and the call was 13:20
15 mrt 2023 om 12:40 8/10
14 mrt 2023 om 10:18 Ik had geen probleem met de delivery maar de pizza was koud ... Super koud Een pizza moet je warm eten, nee??
10 mrt 2023 om 18:40 Gooi die gast die mijn bestelling heeft gebracht maar buiten die gaat weg zet mijn bestelling in de regen buiten en is onbeleefd aan de telefoon wollah ik koop niet meer dat slechte service